Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince sınırlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları sistemli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın düzgün çdüzenışmasını temin etmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını baş meydan, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Alanında mütehassıs ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal Yangın Çıkış Kapısı sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page